železniční neštěstí španělsko

  • Stovky nabídek
  • Garance nejnižší ceny
Akční nabídka Vyhledat zájezdy

Naposledy hledal: Jiří,

Garance výhodné nabídky

Pomohli jsme s výběrem již tísícům zákazníků. Přidejte se k nim i Vy!

Garance nejnižší ceny

Nakoupíte za stejné ceny jako v cestovní kanceláři, včetně všech slev

Největší nabídka zájezdů

Vyberte si zájezdy od 300 cestovních kanceláří z ČR, Slovenska a Německa

98 % spokojených zákazníků

Za více jako 14 let na trhu si koupilo dovolenou více než 1,5 milionu zákazníků

Akční nabídka Vyhledat zájezdy

Dnes již využilo vyhledání 17 zákazníků
Přidejte se k nim i Vy!

Akční nabídka

Rezervujte si ty nejlevnější zájezdy s námi

Akční nabídka Vyhledat zájezdy

Oblíbené zájezdy

Chorvatsko
Od 623 Kč
Mallorca
Od 9 290 Kč
Řím
Od 493 Kč
Turecko
Od 8 890 Kč

Nejoblíbenější akční nabídky dle výběru spokojených zákazníků.

Akční nabídka Vyhledat zájezdy
Press Report - Za železniční neštěstí v Mexiku mohli zloději
Železniční neštěstí ve Španělsku zachytila kamera 1.2005122 26 červenec 2013 00:24:50 České noviny - hlavní události. Tři lidé zahynuli při železničním neštěstí
Tragédie ve Španělsku, vlak přejel 12 mladých lidí
Jde o nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku od roku 2003, kdy při srážce dvou vlaků zahynulo devatenáct lidí.
Železniční neštěstí ve Španělsku: 23 zraněných – Novinky
Při železničním neštěstí u severošpanělského města Leon bylo ve čtvrtek zraněno 23 osob, většina z nich lehce. Příčinou neštěstí je podle prvních závěrů zřejmě nepřiměřená rychlost.
Nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku (2013) CZ
Nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku/Spain´s Worst Rail Disaster (2013)Cz. Info Jméno Souboru : Nejhorsi zeleznicni nestesti ve Spanelsku.mkv Velikost souboru : 833 Mb.
Nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku / Spain´s Worst
Nejhorší železniční katastrofa Španělska Největší železniční neštěstí ve Španělsku
Železniční neštěstí | Katastrofy
25. Červenec 2013. Ve středu večer došlo nedaleko města Santiago de Compostela ve Španělsku k velkému železničnímu neštěstí. Z. VIDEO: Železniční neštěstí si vyžádalo tři životy a sedm těžce zraněných
Nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku -dokument (www
Vteřinu po vteřině vám pomocí vědy, svědeckých výpovědí a forenzní analýzy přiblížíme nejhorší železniční katastrofu Španělska a ukážeme vám, co tuto osudovou nehodu způsobilo.
Smrtící přejezdy? Ty bez závor. Umírá na nich nejvíc
Tragická nehoda se stala na železničním přejezdu ve Vnorovech. Osobní motorový vlak se tam srazil s traktorem. Řidič zemědělského stroje na místě zemřel. Dalších osm lidí se zranilo.
Nejhorší železniční neštěstí ve Španělsku -dokument
Vteřinu po vteřině vám pomocí vědy, svědeckých výpovědí a forenzní analýzy přiblížíme nejhorší železniční katastrofu Španělska a ukážeme vám, co tuto osudovou nehodu způsobilo. Share This:
Železniční neštěstí ve Španělsku: 23 zraněných –
Při železničním neštěstí u severošpanělského města Leon bylo ve čtvrtek zraněno 23 osob, většina z nich lehce. Příčinou neštěstí je podle prvních závěrů zřejmě nepřiměřená rychlost. . Nehodu vyšetřuje španělská policie. Ta
Muž, který ve Španělsku zavinil strašnou nehodu vlaku
Francisco José Garzón nehodu přežil. Kvůli rychlosti ale zranil stovky lidí. A mnoho jich také zemřelo. Španělsko truchlí. Pro Galícii je to nejhorší železniční nehoda.
Tagy: Železniční neštěstí | PROTIPROUD
Tagy: Železniční neštěstí | PROTIPROUD - kontrarevoluční magazín Petra Hájka. V předvečer svátku svatého Jakuba došlo v Santiago de Compostela k největšímu železničnímu neštěstí v historii Španělska. Je všechno jenom náhoda?
Železniční neštěstí ve Španělsku nepřežilo téměř 80 lidí
Železniční nehodu ve Španělsku nepřežilo nejméně 78 lidí, 150 osob je zraněno. Záchranáři našli 73 těl, pět zraněných zemřelo v nemocnici. Za nehodu zřejmě může příliš velká rychlost, se kterou
Všude dobře, tak co doma?
Dopravních nehod se denně odehraje na světě tak obrovské množství, že následující seznam je pouhým zrnkem písku na dně oceánu. Jsou. Největší železniční nehody v Česku 01 – Největší vlakové neštěstí v Československu
Ve Španělsku vykolejil vlak, zemřelo nejméně 78 lidí -
Při středeční železniční nehodě ve Španělsku zahynulo nejméně 78 lidí a smutná bilance stále narůstá. Dalších. místo neštěstí míří španělský premiér Mariano Rajoy.. Druhá nejhorší nehoda v Evropě. Santiago de Compostela, Španělsko
Svatý otec se oběti železničního neštěstí ve Španělsku
Rio de Janeiro: Při železniční nehodě přišlo o život nejméně 77 lidí, více než 125 bylo zraněno. Podle. tudíž vysoce pravděpodobné, že mezi oběťmi neštěstí bylo nemálo poutníků, kteří se vydali k apoštolově hrobu.
Při železniční nehodě ve Španělsku zahynulo 77 lidí
Nejnovější bilanci 77 obětí jednoho z nejtěžších železničních neštěstí v historii Španělska oznámila podle agentury DPA španělská televize. Regionální deník La Voz de Galicia mluví dokonce o 79 obětech.
Železniční neštěstí ve Španělsku: 77 mrtvých, 143
Oběťmi železničního neštěstí na severozápadě Španělska se stalo nejméně 77 lidí a 143 osob bylo zraněno. Záchranáři vytáhli zpod trosek 73 mrtvol. Další 4 lidé zemřeli v nemocnici.
Železniční neštěstí ve Španělsku | Security Magazín
Železniční neštěstí ve Španělsku, nejméně 3 mrtví v galicijské provincii Pontevedra. Příčina nehody není zatím jasná. Byl přerušen železniční provoz mezi stanicemi Louredo-Valos a Porrino byl přerušen.
Video: Železniční Nehoda VE Španělsku | Katastrofy
Ve středu večer došlo nedaleko města Santiago de Compostela ve Španělsku k velkému železničnímu neštěstí. Z důvodu vysoké rychlosti (kolem 200 lm/hod) zde v zatáčce (kde je povolena rychlost 80 km/hod.) vykolejil osobní vlak.